Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
539 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Diamond painting

 

Hvis du kan lide at brodere korssting, vil du også kunne lide Diamond Painting! Teknikkerne adskiller sig ikke meget fra hinanden, hvilket gør det nemt at lære og hurtigt at komme i gang. Diamond Painting er fantastisk sjovt og velegnet til øvede men også for begyndere. Har du brug for instruktioner, kan du altid tjekke vores nemme guide med gode tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med Diamond Painting. Hos Ateljé Margaretha finder du et stort udvalg af Diamond Painting med flere forskellige motiver og varemærker. Prøv denne teknik og skab med glitrende sten.

 

Hvad er Diamond Painting?

 

Diamantmaling, diamantbroderi, diamantbilleder eller også kaldet Diamant dotz og diamond art er alt det samme som Diamond Painting. Uanset hvad du vælger at kalde denne form for håndværk, er dette noget for den kreative. Dette er en sjov aktivitet, der betyder, at du kan skabe smukke og innovative billeder ved hjælp af små sten. Stenene ligner små diamanter og kan være enten firkantede eller runde. Disse sætter du så fast på et stykke forlimet canvas med det trykte motiv, som du har bestilt, ved hjælp af medfølgende pen og lim. Præcis hvor du sætter hver sten, fremgår af de forskellige farvekoder, der normalt ses i form af symboler eller nummererede prikker. Derfor, hver farve har et nummer, som sammenholdes med tilsvarende nummer i motivet på canvassen. Langsomt men sikkert kommer billedet frem jo flere sten, du sætter på. Du kan også skabe dine egne billeder på et blankt stykke canvas med tern tilpasset til Diamond Painting, eller være kreativ og knytte dig til andet materiale.

 

 

Hvordan laver man Diamond Painting?

Når man starter med diamantmaling, bestiller man som regel et færdigt kit, der normalt indeholder forlimet og trykt canvas, sten, klud og perlepen for at tage stenene. Når man skaber efter et motiv kan det gøres på forskellige måder. Du kan enten vælge at færdiggøre hele motivet eller blot en dele af det. Det sidste er selvfølgelig nemmere, men at færdiggøre hele billedet har en stor effekt. Du kan også vælge mellem firkantede eller runde sten. De firkantede er mest almindeligt, fordi hele motivet så er dækket af sten, men de runde er lidt nemmere at bruge, hvis det skulle være lidt skævt.

 

Diamond Painting fra kendte leverandører

I vores brede sortiment af Diamond Painting har vi motiver fra kendte leverandører som Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna, RTO og mange flere.

 

Køb Diamond Painting på margaretha.dk

Vi tilbyder et bredt udvalg af Diamond Painting billeder på margaretha.dk.

Kom i gang med Diamond Paintin i dag og find dine yndlingsmotiver på hjemmesiden.