Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
50 træffere
Vis mere

Broderier

Hos Ateljé Margaretha har vi et stort udvalg af kvalitative, billige broderier, over 3000 forskellige broderier at vælge mellem fra kendte varemærker. Med vores store udvalg og brede sortiment har vi broderier, der passer alle – alt fra broderier til børn og nybegyndere til broderier der passer den rutinerede håndarbejder. Vi har mange variationer af broderier med forskellige broderisting, motiver, stof og i forskellige produktkategorier. Noget for enhver smag!

Populære varemærker broderier

Vi har broderier af høj kvalitet fra kendte varemærker såsom Permin, Lanarte, Svarta Fåret, Cewec, Dimensions, Duftin, Luca-S, Vervaco, Riolis, RTO, Rosenstand, Västgöta broderi med flere. Udover disse populære broderileverandører har vi også egne broderier hos Ateljé Margaretha, som eksempelvis vores populære Årsbillede som vi lancerer hvert år.

Hvad vil du brodere?

Uanset hvad du vil brodere, kan vi næsten love, at vi har noget til dig! Vi har klassiske, moderne, seje og sjove broderier. Vil du brodere noget fint til jul? Måske en adventskalender eller julesok. Se vores julebroderier. Vil du brodere til påske? Se vores dejlige påskebroderier. Vi har også vidunderlige broderi til bryllup, dåb, studenter og konfirmation.

Vil du brodere en tekst eller et citat til at ramme ind? Måske vil du brodere en fin pude eller nogle af vores smukke billeder? Vi har broderier i alle mulige kategorier. Brodér et tæppe, gardiner, en dug eller løbere. Måske et broderi til børneværelset, køkkenet eller badeværelset. Brodér på et håndklæde eller på tøj, f.eks. på et par jeans, en skjorte eller en t-shirt.

Du kan vælge, om du vil brodere frit, og købe broderigarn og stof hver for sig, eller nogle af vores færdige mønstre og broderikit. Skab et personligt broderi ved at brodere et foto eller brodér din egen tekst med vores broderikit med bogstaver. Vi har også et enormt udvalg af færdige motiver. Brodér motiver såsom blomster, roser, citater, søde dyr… Listen kan gøres lang.

De forskellige broderisting

Korssting er de mest brugte sting blandt vores broderier, men vi har også mange broderier med andre sting såsom fladsyning, langsting kunstbroderi og rya. Du kan læse mere om de forskellige broderisting i vores broderiguide. I vores broderiguide finder du også andre praktiske instruktioner, tip og tricks til dig som er nybegynder indenfor broderi.

Hvad behøves for at brodere?

De fleste af vores broderier leveres som komplette broderikit, der medfølger alt du behøver – garn, stof, mønster og nål – hvis intet andet er angivet. Du kan naturligvis også vælge kun at købe et mønster eller brodere frit og købe garn og stof separat. Vi har et stort udvalg af alt, du kan tænkes at have brug for til dit håndarbejde!

Vi har mange varianter af aida – som metervare, aidabånd, groft aida, sort, rød eller ecrufarvet aida, med mønster, til puder etc. Vi har også stramaj, jute, lærred, bomuld med mere. Husk vores vandopløselige stramaj som du kan bruge til at brodere på forskellige materialer såsom tøj eller hvad som helst, du ønsker brodere på.

Broderigarn af alle slags fås naturligvis hos Ateljé Margaretha. Vi har et stort udvalg af moulinégarn af højeste kvalitet, étoile, perlegarn, flamégarn med mere fra populære varemærker som DMC.

Se nedenstående link til materialer du kan have brug for, når du broderer:
Broderikit
Garn
Stof 
Nåle
Tilbehør broderi

Bestil broderier på nettet

At bestille broderier hjemmefra på internettet er hurtigt og nemt. Der får du et klart overblik over hele vores store udvalg og kan i fred og ro vælge blandt vores broderier og tilbehør. Som kunde hos Atelje Margaretha kan du altid føle dig tryg.

Vi tilbyder hurtig levering og billig fragt. Meld dig ind i vores populære håndarbejsklub for endnu billigere fragt.