Varekurv

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 
3-7 hverdage

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
87 træffere
Sorter efter:
Vis mere

Puslespil

Find dit næste puslespil hos Ateljé Margaretha. Puslespil kan være meget varierende i sværhedsgrad og udseende, men vi tror, vi har noget, der passer dig! Vi har et stort udvalg af puslespil i alle mulige niveauer – alt fra nybegynderen til eksperten. Start med et nemmere puslespil og udfordre dig selv ved at øge sværhedsgraden, når du har klaret dit puslespil. Med et puslespil kan du udfordre dine venner, for at se hvem der klarer det på hurtigste tid. Eller måske foretrækker du at lægge puslespil, mens du hygger i sofaen sammen med familien. Puslespilsbrikker fås i mange forskellige størrelser, så vælg det, der vil passe dig bedst. Naturligvis har vi puslespil til børn, så de også kan vise deres fine puslespil, når de er færdige. 
Man kan nemt tabe brikkerne så køb en puslespilmåtte samtidig, så kan du nemt løfte puslespillet væk, når du er færdig.

Puslespil til børn og voksne

Hos Ateljé Margaretha finder du et stort udvalg af forskellige puslespil, der er puslespil, der passer til alle aldre og i mange forskellige sværhedsgrader. 1000 brikker, 1500, 2000 eller 6000 brikker hvor mange brikker kan du klare? Vi har flere kendte varemærker som Heye, Cheatwell, Kärnan, Piatnik, 1Conzept, Helvetiq och Cobblehill.

Træn hjernen med puslespil

Vidste du at puslespil er rene hjernegymnastik? I følge undersøgelser træner du din hjerne til at  anvende din intelligens, og det har en afslappende funktion, hvis du har haft en stresset dag på jobbet. Det kan også være socialt og sjov at lægge puslespil sammen med familien eller måske med vennerne en fredag aften. Udfordre dig selv til at blive bedre og mere hurtig tænkende.

Bestil puslespil online

At bestille puslespil på nettet er meget nemt og let. Hele vores sortiment er let at finde på vores hjemmeside. 
Vi tilbyder hurtig og billig levering. Vi har også ekspres levering, så du får leveringen hurtigere!
 Så husk at bestille nu på margaretha.dk